Goofy Bröllopsfotografering i Stockholm!
Diana&Bjorn kontaktade mig bara några veckor före deras vigsel. De hade fått rekommendationer av vänner och nu när de skulle gifta sig ville de också anlita mig som bröllopsfotograf.
Jag hade precis fått ett sent återbud och var så glad för att kunna tacka ja. Vilken lyckoträff! Vi sågs en kväll hos mig med hembakade kanelbullar för att planera deras bröllopsdag tillsammans.
Jag hjälpte dem till en plan A samt en plan B för deras bröllopsfotografering. Det visade sig att det var tur för när bröllopsdagen kom regnade det så det stod härliga till och vi var tvungna att sätta in vår plan B, puuh.
Med så många års erfarenhet vet jag i och för sig att regn ger det allra vackraste ljuset, men jag önskar alltid att brudparet får vara torrskodda.
Diana kom ridande till vigseln på grannens allra sötaste häst, Björn visste absolut ingenting och blev galet överaskad. Vilket ögonblick jag fick framför kameran!
De fick sin bröllopsfotografering  i lugn och ro under minglet. Jag rekommenderar att man gör den till en rolig och mycket kort stund så att gästerna inte kännner sig övergivna.
Jag vet ju att de äkta ögonblicken, om man fångar dem,  berör på ett helt annat sätt, och mina brudpar får både och!
De vackraste porträtt bilderna brukar vi faktiskt få lite senare under kvällen när vi smiter iväg  en stund.
Marco och vänner kom från en av Stockholms bättre restauranger, Restaurang Le Rouge.
De serverade fantastisk mat och dryck natten lång. Björn är Restaurang grossist, då förstår Ni nog att vi fick den mest sagolika mat och dryck.
När jag träffade Diana igår, vi gick igenom bilder för förstoringar,  berättade hon för mig att hon hade en så skön goofy känsla hela bröllopsdagen och natten.
Diana är Makeup och hårstylist och jag vill verkligen rekommendera henne varmt. Hon anlitas av bland andra TV4 och Rosenrummet NK.
Fler brollopsbilder kommer upp vartefter jag hinner redigera.

Direkt efter vigseln spelades:

Diana & Bjorn contacted me a few weeks before the wedding, I had a late cancellation and therefore could come to their party.
They gathered all the friends of a great wedding party in your garden.
Le Rouge served fabulous food night long.
Diana is a Makeup&hairstylist at TV4, it shows ,really really inspiring.
I show a very small sample here, more photos coming up later on.

The makeup

The wedding shoes

The moment

Champagne for everyone!

The kiss

The meet

The cake ceremony

La famiglia!