S kontaktade mig för ett tag sedan, hon önskade boka en fotografering för sensuella porträtt, att ge bort som gåva till maken. De anlitade mig för ett antal år sedan då de gifte sig, så unga, nyss fyllda 18 år, fantastiskt att få förtroendet. De berättade då att de hade problem att hitta en präst som ville viga dom pga deras unga ålder. Nåväl några år har gått och jag blev glad när hon återkom för ny fotografering. Det är roligt när kunder återkommer, följa deras liv och leverne.

Vi sågs på Häringe för några veckor sedan, hon sade att jag fick göra vad jag ville. Hennes syster var med för att fixa hår och makeup, hon fick också agera assistent till mig. Just nu fokuserar jag mycket på bilderna där flickorna är tillsammans, känns avslappnade, känslan jag är ute efter när jag plåtar, oavsett om det är bröllop eller familj, även konsten.

Definiera konst? spelar ingen roll roll vilket verktyg man arbetar med, lera, olja, foto, man vill och behöver uttrycka sig och jag är svårt förtjust i att porträttera människor.

S sade att jag får visa vilka bilder jag vill, tacksam men försiktig med att publicera avklätt, förtroendet.

Behind the scenes