År 2010 fick jag en inbjudan till Care of Hotels huvudkontor för ett möte med Jenny Baker ( tidigare Ljungberg) som var i behov av att skapa en bildbank med stämningsbilder i marknadsföringssyfte för bland annat Häringe Slotts webbsida samt trycksaker.

Jenny sa till mig: ”Ditt bildspråk representerar min vision”

Senare fick jag en personlig inbjudan till Jennys hotell The Maidstone i East Hampton USA där jag stannade några dagar och inspirerades av allt det vackra som Jenny hade skapat där. Jenny Baker är en av Sveriges främsta samlare av fotokonst, vilket även återspeglar sig i hennes make Jonathan Baker som är regissör och filmare för Paramount Pictures. När jag kom hem lade jag upp några bilder på min blogg och fick ett mail från Jonathan Baker: ”Kicki your photos from the hotel are amazing!”.

Kort därefter anlitades jag för att dokumentera renoveringen av sviterna i Västra Flygeln på Häringe Slott, ett uppdrag som resulterade i fotografier som nu finns på c/o Hotels webbsida.

häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott häringe_slott