Erik & Oskar flög in sina närmaste vänner från Australien till bröllopet på Krägga Herrgård.

Deras bröllopsberättelse kommer publiceras i nästa nummer av Bröllopsguiden.

Här är ett litet utdrag av text och bilder.

”När bestämde ni er för att gifta er? Frieriet?

I juni 2016 åkte vi till Zakynthos, där vi hade hyrt en privat villa med Eriks föräldrar. Vi hade pratat länge om att gifta oss och vi har nog alltid vetat att det skulle hända. Men hur, var och när hade vi inte sagt. Oskar visste att han ville fria till Erik, och försökte samla mod flera gånger under resans gång. Tillslut blev det ett spontant frieri från Oskar en underbar solig eftermiddag när vi var ensamma i poolen. Oskar ställde frågan och Erik svarade ”Såklart jag vill”.

Så fort vi kom tillbaka till Sydney köpte vi två platinaringar från Tiffany, som vi sen graverade med vårt bröllopsdatum och varandras namn inför själva bröllopet.

Hur planerade ni inför bröllopet?

Ursprungligen ville vi gifta oss i Australien, eftersom det var där vi byggt ett gemensamt liv tillsammans. Men då samkönade äktenskap fortfarande var olagliga, bestämde vi oss för att bjuda våra australiensiska vänner till Sverige istället.

Att planera ett bröllop från andra sida jordklotet, med tidsskillnad och allt annat det innebär, var inte helt enkelt. Som tur var hade vi föräldrar som gärna hjälpte till med planerandet (och provandet av menyn). Hotelldirektör Lars Aggestedt på Krägga Herrgård var också helt fantastisk och hjälpte oss hålla i alla trådar. Han rekommenderade allt ifrån DJ och belysning, till blommor och fotograf.

-Läs mer i nästa nummer av Bröllopsguiden om den fantastiska bröllopshelgen och ta del av massa fina tips.

Stay tuned !