Jag har lärt känna Pernilla då jag fotograferat bröllop på Rånäs, hon är slottets egen bröllops kordinator. Våren 2020 ringer hon ”vi har bestämt oss, kommer gifta oss trots pandemin, kan du komma till stugan i Västerstråsjö?”

Min second shooter Annacecilia hülphers var med under förmiddagen, som en mjuk skugga sade Pernilla. De önskade att få porträtten tagna vid en kvarn från tidigt 1800-tal. Den är vackert placerad vid en å omgiven av kullar med betande får. Jag ville fota dom liggandes under mig, i gräset, som från en fågels perspektiv.
Deras son kom cyklande med en stege, min man höll i, voilá jag fick bilden. De stärkte sig med Champagne, fick klättra på stenarna i ån, en av bilderna hänger nu uppförstorad i deras hem. Jag mötte personal från Rånäs slott som var gäster, Jonna gjorde hår och makeup, Helen är slottsspöke till vardags. Sommelieren sjöng under vigseln och serverade champagne, några ordnade med mat. När det var dags för vigsel åkte Bröllopsgästerna traktorsläp till kapellet där de möttes av spelmän.
Pernilla körde Jonny till vigseln på en gammal åkgräsklippare. Under vigseln kom glädjetårar, ljuvligt så ljuvligt allt.

Jag fick ett mail efter bröllopet:
”Tänk att vi vågade! Att vi tog beslutet att boka Kicki till vår dag gör oss så lyckliga. Vi tänkte innan att det är ju bara vi, finns inte en chans att vi blir så fina på bild som de där andra brudparen. Vi tänkte också- Vi ska inte göra det så märkvärdigt vi ska bara dela denna dagen med nära och kära och mysa. Men asså vad fel vi hade nu tänker vi – är det där verkligen vi? Vi kan inte sluta titta och ser nya detaljer varje gång. Det är som att gifta sig om och om igen. Ovärdeligt!!!! Tusen tack Kicki, evigt tacksamma!
kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography