Det är roligt hur saker utvecklar sig i mitt företag, år 2014 kontaktade Samira Lundqvist mig för hennes bröllop. Senare samma år blev jag kontaktad av henne igen, men den här gången frågade hon mig om jag var intresserad av att hjälpa PACTA det företag hon jobbar för med sin nya branding. Jag skulle vilja tro att alla mina kunder är stolta över sina bröllopsbilder och vill visa dem för världen och i detta fall var det så. Samira hade visat dem på hennes jobb och hennes dåvarande VD tyckte att bilderna var utmärkta och ville anställa mig för att hjälpa dem med deras nya varumärke.

Mitt första uppdrag var att delta i PACTA Dagarna 2014 på Tele2 arenan i Stockholm. Mitt uppdrag var att få deras förhandlare, styrelsemedlemmar och verkställande direktörer att se ut som de professionella stjärnorna som de var på jobbet. År 2015 deltog jag på PACTA-dagarna igen, denna gång i Skåne i södra Sverige. Där vid ett slott hade jag samma uppdrag den här gången för deras nya personal av förhandlare. Mitt senaste uppdrag var i 2016 när de anställde en ny VD och ville ha samma professionalism som jag levererade förra gången. PACTA har nu omprofiliera sitt företag med en ny webbsida där du kan se alla mina bilder.

Pactas om mina bilder: “Kickis bilder används av Arbetsgivarförbundet Pacta, och då digitalt via webb och via trycktmaterial. Detta i informationssyfte till medlemsföretag och potentiella medlemmar. Kickis bilder hjälper till att förstärka Pactas varumärke, genom att visa vad arbetsgivarorganisationen står för. Pacta vill tydligt visa att man som organisation är professionella och personliga.”

pacta0

pacta1

pacta2

pacta3

pacta4

pacta5

pacta6

pacta7

pacta8

pacta71

pacta