Jag var speciellt inbjuden att ställa ut på en bröllopsmässa 2020 då Kristina och Erik kom och besökte mig i min monter.
Tycke uppstod, de tog mitt kort och återkom strax efteråt med bokning.
När vi började planera inför fotograferingen, bad de att jag skulle ta bröllopsporträtten vid Riseberga kloster, en speciellt vacker och mytomsprungen plats.

De anlände tillsammans med tärna och bestman, paraplyer och blommor, härliga leenden och skratt. Förväntansfulla och spända inför fotografering och vigsel.
Jag tog en del av bilderna med min kära leica kamera, ville hålla det ”tight. Vi skojade lite, de var så härliga framför kameran, sade att jag fick göra vad jag ville. De berättade att de träffades i tingsrätten, de är båda advokater ”tänk att vi skall gifta oss idag, det är helt galet”. Efter fotograferingen hoppade vi in i våra bilar och körde till kyrkan. Där väntade familjer och vänner. Jag presenterade mig för prästen och frågade om lov att fotografera. Han sade att han har aldrig varit med om att fotografen frågat, att han kände sig trygg ”gör vad du vill”. Jag fick en rolig bild på honom efter sagda löften ringar och kyss, han brister ut i skratt, mycket nöjd. Brudparet blev hurrat för och åkte sedan vidare till bröllopsmiddag. Vi kramades hejdå med coronaavstånd och vinkade glatt till varandra.

Jag fick ett mail:
Vi hade en helt fantastisk bröllopsdag i det vackraste av väder, tillsammans med mina föräldrar, Eriks syster och våra vänner. Men det är också lite sorgligt att allt är över nu. Jag har ju längtat efter den här dagen så länge. Men Erik, som är en klok man, säger att det inte alls är över, utan att det är nu det börjar. Vi är ju gifta liksom. 😊
kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography