Caroline kontaktade mig i maj 2020 och berättade att hon och Calle skulle gifta sig på Häringe slott i Augusti och att de hade fått mig rekommenderat av slottet. Kunde jag tänka mig att komma till dom och fotografera deras bröllop?

Vi träffades en solig eftermiddag på Häringe slott, de fick bläddra i min senaste bröllopsbok och jag fick en känsla för i vilken riktning jag skulle gå med dom. Jag kommer ihåg att jag slogs av hur vacker Caroline var, och roligt att hon driver Stockholms coolaste konstgalleri Carling Dalenson-Art Advisory & Gallery. Calle var så trevlig och fin, och deras svarta pudel Axel var också med i mötet. Bröllopsdagen kom med regnskurar som avlöste varandra, det var vackert och stämningsfullt med vigsel i Rotundan. Jag föredrar egentligen att fotografera i regn, ljuset blir så mjukt och människorna kommer närmare varandra på något sätt. Bröllopsmiddagen hölls på terassen ovanför poolen som lystes upp av flytande ledlampor. Jag smög ut i regnet senare på kvällen för att fånga stämningen, det kändes arty och stämningsfullt.

Några ord om Kicki:
Vi är verkligen jättenöjda med allting, Kicki förevigade och lyckades fånga så många fina stunder från vår stora dag och var väldigt bra på att smälta in under hela dagen och kvällen. Otroligt behaglig och lätt att arbeta med, ödmjuk, uppmärksam och lyssnade verkligen på vår önskan om att hålla allt så avslappnat och naturligt som möjligt.
Trots många sista minuten beslut och förändringar var inget någonsin ett problem för Kicki utan hon löste allt på vägen och på plats oavsett var vi var och gjorde. Och hon kom på många roliga ideér och lösningar i de knepiga väderförhållandena och gjorde det bästa av allt. Man bli så glad och varm varje gång man tittar på bilderna och påminns om dagen.

Några ord om bröllopet:
Saknar ord att för att egentligen kunna beskriva dagen, så varmt, kärleksfullt och fint på alla sätt. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre dag.

kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography kristinAnderssonPhotography