Sophie anlitade mig för vackra porträtt som morgongåva till Johan. Jag brukar säga nej till de uppdragen men då jag kände att jag kunde göra något speciellt med Sophie samt att jag fick fria händer-bestämde jag mig för att tacka ja.

Vi bokade en svit på Häringe slott, jag brukar föreslå Häringe då jag tycker att det är en inspirerande miljö för de uppdragen. Dessutom går jag som ett barn där efter att ha anlitats vid ett flertal tillfällen av förra ägarinnan Jenny Baker.

Sophie´s väninna var med som chaufför och sällskap. De mailade dagen efter att de njöt en fantastisk middag med Champagne och checkade ut efter en god natts sömn och frukost i solen på terassen.

Vi bestämde oss för att göra ett album med några få utvalda äkta fotografier samt en Fine Art Print som ramades in med en tung svart trälist samt reflexfritt konstglas. Så vackert och kanske kommer den med i kommande utställning 2020.

Exklusivt, klassikt vackert.

I lördags gifte dom sig på Högberga Gård och Sophie mailar nu och hälsar att hon har en sjukt nöjd man.

Hon bifogade en nytagen bild på lycklig Johan.

Jag visar en liten glimt här samt några bilder ”Behind the scene”.

Jag mötte väninnan på bröllopet i lördags, hon sade att hon aldrig trodde att Sophie skulle våga gå ut i underkläderna. Jag tycker fotografiet är superkaxigt-konferensgäster sitter på terassen och äter lunch samtidigt som jag placerar Sophie på stenbordet alldeles nedanför. That must have been some show…