Oksana & Jonathan som är kända från Let´s Dance gifte sig på tumanhand på Curacao i den karibiska övärlden. De flög in mig för att föreviga deras kärlek. På flygresan satte jag intentionen att arbeta med värme och passion, jag ville komma hem med filmrullar fulla med kärlek och konst. Vigseln hölls på stranden med vittnen från hotellet och en kvinnlig präst med pondus och karaktär.

Het sand och mjuka vindar, så ljuvligt. Jag hittade sambahattar i weddingplanners baklucka som vi lekte med en stund innan vi klättrade upp på ett tak som jag hade hittat dagen innan. Därifrån var det en milsvid utsikt och jag fick precis de bilder jag hade förväntat mig. Brudparet avnjöt en intim middag på hotellets privata strand, där jag utan deras vetskap smög runt i mörkret och fick några av resans bästa fotografier. I gryningen nästa dag, innan hotellets gäster vaknade, placerade jag brudparet i poolen och där uppenbarade sig även mitt fotografi ”Ghost” som ni kan se i min utställning.

oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan oksana_jonathan