Nina anlitade mig då hon startade upp sitt nya företag och behövde bilder till hemsidan. När jag intervjuade henne inför fotograferingen, berättade hon att hon ville rikta in sig på personligt träningsupplägg för ryttare. Hon tyckte att vi skulle ta bilderna på gymmet, men jag ville lyfta fram kopplingen personlig träning och hästar, så föreslog att vi skulle göra fotograferingen i stallet.

Nina:
Syftet med fotograferingen var att skapa en bildbank för min hemsida, blog och sociala mediaplattform. Jag tänkte att det här är en nisch som är unik, och jag vill skapa ett forum där folk kan se visuellt hur hästsporten kräver att vi tränar avsuttet för att skapa hållbara hästar och ryttare. Man kan träna i stallmiljö, man inte måste vara på ett gym. Jag ville synkronisera träning med hästar och stallmiljö och det var syftet med vår photo shoot.
Jag använder bilderna framförallt på sociala medier och min hemsida.
Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography Kristin Andersson Photography