Vinterbröllop är speciella, kyla och få soltimmar utmanar, men om man har lite tur och snön ligger kan det bli magiskt vackert. Dagen innan Johanna & Gustav gifte sig rekade jag miljö och ljus på vackra Högberga Gård. Det finns två  svarta drakar på baksidan av hotellet och just denna helg föll snön ymnigt. Jag bad personalen att låta snön ligga kvar till morgondagen, där tänkte jag ta ett vackert klassiskt porträtt på brudparet.

Jag fick ett mail tre veckor före bröllopet: ”Vi har hört så mycket gott om dig och upplevt själv, du var nämligen fotograf på en av mina närmaste vänners bröllop, på just högberga gård, 2014. Nu är jag och min blivande man Gustav Aspegren ute med extremt kort varsel, vi ska gifta oss och döpa vår dotter om mindre än 3 veckor – den 11 mars i Lidingö kyrka och med efterföljande middag på högberga gård. Men, jag vill höra om det möjligen skulle vara så att du är tillgänglig för ett par timmars närvaro på vårt bröllop för att dokumentera dagen? Dina bilder, som jag sett, är så vackra och du har verkligen en förmåga att fånga stämningen och känslan!

  

Efter bildleveransen: ”Alltså WOW – tusen tusen tack. LJUVLIGT! Tusen tack för allt du fångat under vår dag. Så enormt betydelsefullt, lekfullt och vackert! ” Vi hörs snart igen! Kram, Johanna & Gustav