Kärlek i Falun

Översta bilden; Cissi poserar för mig, då var hon höggravid med mitt barnbarn.

För en dryg vecka sedan föddes Frank Andersson. Det är min äldsta son Mikael och hans fästmö Cissi som har blivit föräldrar. Tänk att jag har gått och blivit farmor till den allra ljuvligaste lilla pojken.

Så fort åren gick, det känns som att det var alldeles nyss Mikael höll mig i handen, nu är han själv förälder. I lördags morse for jag till Falun för att äntligen få snusa på det lilla underverket, kamerorna var med förstås. När jag kliver in i familjens mysiga 1920-tals villa möts jag av katterna Max och Harry som stolt svansar runt. Cissi kommer med den lilla i famnen, och jag kände mig snopen, har glömt bort hur små de är som nyfödda, och hur obeskrivligt mjuka. Jag kände en stor förundran, som välsignad, kanske låter fånigt men så var det.

Frank sov i stort sett hela dagen, han tuttade lite, levererade några sneda leenden och somnade om, bedårande. Jag är svårt förälskad i mitt första barnbarn och kommer säkert bombardera omvärlden med bebisbilder ett tag framöver.

Cissi är också fotograf, och några av er som bokat inför 2019 kommer möta henne i sommar, hon är en fantastisk second shooter när hon inte har egna uppdrag i Falun.

 

 

 

By |2018-12-10T20:10:53+00:00december 10th, 2018|barnporträtt, porträtt|