Kommer ut i trapphuset till Conventum och ser en av modellerna bli fotograferad, hinner få upp min lilla Sony kamera och tänker att min kameravinkel är perfekt. Ljuset, våren kommer nu!

I helgen ställde jag ut på Bröllopsmässan Conventum i Örebro, det blev många inspirerande möten, tacksam för det. Några skulle gifta sig hemma på gården, andra på Ishotellet i Jukkasjärvi (där jag fotograferat), några planerade giftermål i Spanien. Ett medelålders par sonderade bröllopsmarknaden för dotterns räkning ”kan du tänka dig att komma till oss på Västkusten, till Bohusläns vackra klippor? De sade också (och det blev jag så glad för) ”det här är inte som vanliga bröllopsfotografier, det här ser ju mer ut som konst”.  Det var så roligt att höra, jag blev så varm i hjärtat, tänk vad det betyder mycket ändå att få uppskattning för det man skapar. En annan utställare, en fotograf, sade ” jag tittade på dina bilder igår kväll när vi hade byggt vår monter, och jag måste säga att jag skulle lika gärna kunna ha sett en del av bilderna på Fotografiska”. Det kändes jättefint, nu kommer jag inte ihåg hennes namn men är förstås tacksam för det omdömet (tack återigen om du läser detta). Representanterna från Aronsborg kom gång på gång och ville bläddra i de handgjorda bröllopsböckerna från Toscana och i boken ”Ögonblick” där  jag samlat mina konstfotografier. Just nu syns några av motiven i min utställning på Grand hotel i Saltsjöbaden, snart på KarlabyKro Österlen.

På fredag är det dags att ställa ut igen, då på Högberga Gård i samband med ett mingel för blivande brudpar. De har bjudit in sina samarbetspartners, alltid trevligt där. Sedan skall jag fara ner till Skåne och Österlens enda lyxhotell KarlabyKro och träffa ägaren Sophie Hindmarsch, vi skall hitta på något roligt igen. De köpte in några av mina fotografier vid min första utställning där och de hänger nu permanent på hotellet ( exempel ”Kissing couple” i loungen). De skånska stenväggarna fick värme med motiv från Capri, Sorrento New York och Hälsingland.

Pappa brukade säga ”Kristin, ta knytet så går vi på luffen”. Så känns det just nu, jag far omkring och visar upp mina alster, delar med mig av vad jag får uppleva. På olika platser i Sverige, På Curacao, I Monaco, Irland, New York, det är ganska fantastiskt och fint! Tack alla Ni som låter mig dela era berättelser vidare, för andra att njuta av.

Foto på mig: Aronsborg