Nina Hammarström har varit min PT av och till under några år, hon håller mig stark och rörlig med styrketräning.

Idag träffades vi vid Stormbacken Stables där hon har sina hästar. Hon anlitar hon mig för bilder till sin nya website, AthletEQ  Ägaren till stallet, Agneta, sladdade ridhuset inför fotograferingen, jag är så tacksam för hennes hjälp.

När vi började planera för fotograferingen föreslog jag att vi skulle använda stallet och ridhuset som fotoplats eftersom träning och hästar är Ninas liv. Att miljön i sig andas Nina känns naturligt. Den vackra hästen heter Felix, Carramarc C, Carramarc på instagram. När jag förklarade för Nina var jag ville att Felix skulle stå i ridhuset, placerade hon honom och där stod han kvar, så lugn och duktig, imponerande.

Nina sade ”hjälp jag vet inte vad skall göra, hur gör man, hur skall jag agera”? jag svarade det är lugnt jag regisserar dig. Jag passade på att pina henne lite extra när hon körde plankan ”inte rynka pannan- inga grimaser, håll håll håll”..haha svarade Nina är det ”pay back nu va”.

När vi tog fram kettlebells kunde Felix inte hålla sig längre, han släntrade fram till oss, se så fin kontakt de har. Vi avslutade med att Nina fick sitta upp ”naken” och vi skrattade när Felix upptäckte Ninas fot, mumsade lite på den.