Malin & Patric Hörnqvist anlitade mig för deras bröllop, Patrik spelar för Pittsburgh Penguins och är Stanley Cup vinnare 2016. Bröllopet finns även publicerat online på Grace Ormonde Wedding Style Magazine, USA:s största bröllopsmagasin. Jag anlände till Villa Pauli på morgonen när Malin var i full färd med att göra sig iordning med hjälp av sin mor och systrar, de dricker champagne med jordgubbar och skrattar och morgonen andas förväntan.

Vi anländer till kyrkan i en vit Rolls Roys där vi möts upp av Patric och hans Bestmen. Sollentuna kyrka fylls av vackra unga människor och familjemedlemmar och pryds av påkostade blomsterdekorationer. Efter vigseln åker vi iväg till en avskild plats för att ta mer intima porträtt, Malin & Patric är följsamma när jag visar hur jag vill leka fram bilder. Den efterföljande festen hölls på Villa Pauli och andades lyx, flärd och ung kärlek in på småtimmarna då jag lycklig och trött åkte hem med solen i antågande. Malin & Patric återkom till mig året därpå då de fått sitt första barn och ville ha en serie familjeporträtt. Nu hänger bröllopsporträtt och familjeförstoringar i deras hem i USA och Sverige. De anlitade mig återigen när Patric fick hem Stanly Cup trofén.

malin_patric_hornqvistmalin_patric_hornqvistmalinpatric3 malin_patric_hornqvist malinpatric8 malinpatric7 malinpatric6 malinpatric5 malinpatric4