Jag gjorde en fotografering hemma hos Linda. Hon är managementkonsult och entreprenör och hon startade sitt eget bolag för två år sedan. Företagets tjänster omfattar bland annat försäljning av företag, anskaffning av riskkapital och finansiell rådgivning.

Linda bjöd på gott kaffe och varma kanelbullar och sa ”Kicki nu har vi känt varandra i drygt 13 år” – ”time flies”, svarade jag. Jag fotograferade när Linda gifte sig med sin Didrik, på deras tre barns dop, hela familjen och gravidfotografering på Hotel Diplomat. Jag fotograferade för hennes egen marknadsföring på sociala medier och för den nya hemsidan.

Linda arbetar, som så många andra, numera mycket hemifrån och digitalt på grund av Covid-19. Familjen bor vackert vid Gåshaga strand, högst upp på kullen med en makalös utsikt över marinan. ”Vi har bara två minuter ner till bryggan” sa Linda – ”ibland tar vi båten för att bada eller äta middag på någon trevlig restaurang i skärgården eller på Djurgården”.

Dottern Linnea var också hemma under fotograferingen och visade att nu kan hon minsann hjula och stå på händer mot en vägg.

Nu beställer familjen några Fine Art printar samt fotoalbum från årens olika fotograferingar.