Nu måste vi vara starka och stötta varandra, vi kommer klara det här. Det känns lite tungt just nu men Augusti fylls på med nya roliga händelser, och jag hoppas och tror att vi kommer ur det här stärkta tillsammans och med nya lärdomar.

Jag ser  hur vi anpassar oss till en ny osäker situation, att vi hjälper varandra. Det verkar också vara så att moder natur återhämtar sig när vi tar en paus, och det känns mycket hoppfullt. Jag skriver det här då jag så gärna vill få höra fortsättningen på era fina kärlekshistorier som Ni delade med mig på Grand hotel bröllopsmässa, på Conventum i Örebro, och den fina mingelkvällen på Högberga Gård. Varmt välkomna att höra av er med era berättelser, planer och önskemål, det känns så snopet att allt bara stannade av.

Jag vill också passa på att berätta om det som kallas för ”boudoir” session. Vi har så roligt under fotograferingen, och resultatet blir riktigt arty, sensuellt. Många tycker att det är en fin morgongåva, att det var en välbehövlig ”ego boost”. Några väljer att göra en vacker tavla att hänga på väggen, fotografi att betrakta som konst.

Översta fotografiet i färg som jag döpt till ”Fuck off” ingår numera i min utställning, ett exemplar hänger permanent på KarlabyKro, ett exemplar såldes till en konstköpare i Göteborg.

Det svartvita fotografiet ”Nude” hänger på Grand hotel Saltsjöbaden. En advokat i Stockholm köpte ett ex, ägarinnan till det lilla lyxhotellet KarlabyKro på Österlen köpte in ett ex till sin privata samling.

Interiörbilden fotografi med fåtölj föreställer Malin Hörnqvist (gift med Patric Hörnqvist Pittsburgh Penguins) som anlitade mig för sensuella porträtt, jag fotograferade även deras bröllop samt när Patric gick och vann Stanley Cup.

Varmt välkomna i vår!